Hellenic World Radio


'

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Δημήτρης Μητροπάνος


Σήμερα έφυγε από την ζωή ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια την ελληνικής μουσικής. Ο μοναδικός Δημήτρης Μητροπάνος πέθανε σε ηλικία 64 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές και εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού και όχι μόνο, που με την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του μεγάλωσε γενιές και γενιές. Εκατοντάδες μεγάλες επιτυχίες, αμέτρητους χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, μένουν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και τεράστια μουσική κληρονομιά για την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνων, στις 2 το μεσημέρι, φίλοι και θαυμαστές θα αποχαιρετίσουν τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου.
Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τους άστεγους, στον λογαριασμό 064/48000015, στην Εθνική Τράπεζα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν
«Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων. Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια. Μετεφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.
Πηγή: Boxtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου